מבנה הקורס:
חלק עיוני– בחלק זה נכיר את משפחות האלכוהול לסוגיהם – משקאות הלבנים, ליקרים, וויסקי, אפרטיפים ודז'סטיפים, ברנדי, יין, בירה ועוד. נכיר את ההיסטוריה של המשקה, מהיכן הוא מגיע, איך מפיקים אותו, סוגים וסגנונות, כאשר הכל מלווה בטעימות של המשקאות הנלמדים וקוקטיילים קלאסיים ומיוחדים בהתאם לנושא שנלמד.
חלק המעשי – חלק זה מוקדש לתרגולים מאחורי הבר בליווי מוסיקה, תאורת ערב ואווירת בר בדיוק כמו הברים שאתם אוהבים. תתרגלו את כל משפחות הקוקטיילים – אפל מרטיני, ליצ'י מרטיני, קוסמופוליטן, פינה קולדה, קובה ליברה, מוחיטו, קאפירינייה ועוד המון סוגים וסגנונות קוקטיילים (עם אלכוהול! וזה קורה רק אצלנו) תתרגלו את צורות הגשת המשקאות בבר, תתאמנו על טכניקות עבודה, טכניקות מזיגה, תתרגלו גם סימולציות ברמן-לקוח, איך ניגשים ללקוח, איך מציעים לו משקה, איך מגדילים מכירות על הבר ואיך עושים יותר טיפים, כך שבסיום הקורס תוכלו לעבוד בברים שתמיד חלמתם.
סדנאות התמחות:
- יום מקצועי ביקב ברקן.
- יום מקצועי במבשלת הבירה קרלסברג.
- סדנת מיקסולוגיה מתקדמת עם אלוף ישראל.
- ביקור במזקקת הוויסקי "מילק אנד האני".
- סדנת קפה מתקדמת בבית הקלייה של "לנדוור".