ClickCease

המכללה האקדמית הדסה ירושלים

לימודי קונדיטוריה

המכללה האקדמית הדסה ירושלים

לימודי קונדיטוריה

מכללת הדסה ירושלים מציעה במסגרת ביה"ס למלונאות במכללה, מסלול לימודי קונדיטוריה בשיתוף נשרד העבודה, המיועד להקנות ידע ומיומנות בתחומי קונדיטאות ואחזקת מטבחים מודרניים.

מידע נוסף

לימודי קונדיטוריה הפכו בשנים האחרונות לפופולאריים מאד, במקביל להתפתחות המואצת בתחום הקונדיטאות בישראל, פתיחת קונדיטוריות חדשות רבות, והכנסת חומרי גלם איכותיים וציוד חדשני למאפיות ומסעדות. לימודי קונדיטוריה במכללת הדסה ירושלים מיועדים להכשיר את הבוגרים כשפים בתחום הקונדיטוריה והאפייה, ולהקנות להם מיומנויות בתחום באמצעות הכרת הציוד, חומרי הגלם השונים ודרכי עיבודם. הלימודים כוללים לימודים עיוניים תיאורטיים עם התנסות מעשית בקונדיטוריות וכן הקניית עקרונות ניהוליים בתחום תפעול, ואחזקת מטבחים מודרניים. תנאי הקבלה למסלול כוללים השכלה תיכונית, ידיעת השפה האנגלית, בחינת התאמה (פטור לבעלי פסיכומטרי מעל 500 או לבעלי תואר ראשון ומעלה), ראיון בוועדת קבלה וזכאות לקורס הכשרה מקצועית מטעם משרד התעשייה המסחר והתעסוקה.

לימודי קונדיטוריה במכללת הדסה ירושלים אורכים כשמונה חודשים, ובמסגרתם לומדים הסטודנטים מגוון נושאי לימוד כגון תורת היין, ביקורת מזון ומשקאות, תזונה, כשרות, תברואה, תורת החומרים, קונדיטוריה מעשית, דיני עבודה, אנגלית, בטיחות בעבודה ועזרה ראשונה, ועוד, וכן סיורים מקצועיים והתנסות מעשית בקונדיטוריות. לבוגרים תוענק תעודת סיום מטעם המכללה וכן סיווג מקצועי 1 מטעם משרד העבודה.
תחומי לימוד נוספים בהדסה ירושלים