ClickCease

תואר שני בניהול לוגיסטי

נמצאו עבורך 3 מוסדות לימודים:

לימודי ניהול לוגיסטי לתואר שני

אם אתם רוצים להשתלב במשרות ניהוליות ובכירות בעולם הלוגיסטיקה וכבר הספקתם להשלים לימודי תואר ראשון בתחום רלוונטי (מנהל עסקים, לוגיסטיקה, משפטים, הנדסה וכו') – ייתכן כי לימודי תואר שני בלוגיסטיקה (הידועים גם כלימודי תואר שני בניהול לוגיסטיקה) מיועדים בדיוק עבורכם! מסלול הלימודים לתואר שני בניהול לוגיסטי אינו מוצע על ידי מכללות רבות, שכן עד לאחרונה תחום הלוגיסטיקה נלמד במסגרת תואר ראשון בלבד (בנוסף, כמובן, לקורסים הרבים בתחום). כיוון שבשנים האחרונות עלתה מהמגזר העסקי ומן התעשייה דרישה למנהלי לוגיסטיקה מומחים - הרימו מספר מכללות מובילות את הכפפה והחלו להציע לימודי תואר שני בלוגיסטיקה. 

תואר שני בלוגיסטיקה יאפשר לכם להעמיק את ידיעותיכם בתחום ולרכוש שלל כלים חדשים בו – כך שתוכלו לקדם את הקריירה שלכם לאופקים חדשים - להתקדם מקצועית ולהתפתח בתחום. חלק מהמכללות אף מציעות מסלולי לימוד ייחודיים בתחום - כתואר שני בלוגיסטיקה ומערכות ימיות, לדוגמא. כיוון שתחומי הלוגיסטיקה חשובים עד מאד להצלחתו של כל ארגון, חברה ועסק – הביקוש למנהלים איכותיים בתחום (ובוגרי התואר השני בלוגיסטיקה בהחלט נחשבים למובילים בתחומם) הוא רב. אז אם גם אתם מתעניינים בלימודי תואר שני - MA בניהול לוגיסטי - הגעתם למקום הנכון: בואו לקרוא מידע נוסף אודות לימודי תואר שני בלוגיסטיקה במכללות המובילות.
יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות תואר שני בניהול לוגיסטי?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על תואר שני בניהול לוגיסטי?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.

מידע כללי אודות תואר שני בלוגיסטיקה

לימודי לוגיסטיקה לתואר שני, הנחשבים להמשך טבעי ללימודי תואר ראשון בלוגיסטיקה (אך מתאימים עד מאד גם לבוגרי תואר ראשון בתחומים אחרים) עוסקים בתחום הלוגיסטיקה באופן מעמיק ומקצועי יותר מלימודי התואר הראשון בתחום – במטרה להכשיר את בוגריהם לתפקידים ניהוליים ובכירים בו, כמו גם לתפקידי מחקר ותכנון לשיפור וייעול המערכות הלוגיסטיות הקיימות. 

אמנם ניהול לוגיסטי נכון הינו חשוב לכמעט כל ארגון ועסק - אך בימינו, עת חברות רבות עוסקות במסחר בינלאומי, חשיבותו של הניהול הלוגיסטי עולה פלאים - שכן ניהולה של שרשרת אספקה, לדוגמא, הופכת להיות מורכבת הרבה יותר מפעילות בשוק מקומי בלבד, ועל כן הצורך באנשי ניהול לוגיסטי מומחים עולה כפורח - ויכולתם של בוגרי תואר שני בלוגיסטיקה להשתלב במהירות ובקלות יחסית במשרה מתאימה היא גדולה.
תואר שני בניהול לוגיסטי
קבלת פרטים ללא כל התחייבות

למי מתאים ללמוד תואר שני בניהול לוגיסטי?

לימודי ניהול לוגיסטיקה לתואר שני מתאימים, כמובן, לכל המעוניינים להשתלב במשרות ניהול בדרגים בכירים בעולם הלוגיסטיקה, כמו גם עבור המעוניינים להשתלב במשרות הדרכה, הוראה ומחקר בתחום. הלימודים מתאימים במיוחד לבעלי ניסיון בעבודה בתחומי הלוגיסטיקה השונים (ניהול מחסן, ניהול שרשרת אספקה, שילוח בינלאומי וכד'), כמו גם לבוגרי תואר ראשון בלוגיסטיקה. 

אם אתם מתעניינים בלימודי תואר שני בלוגיסטיקה - אולי תגלו עניין גם בלימודי תואר שני במנהל עסקים או בלימודי תעודה מהתחום - כלימודי ניהול רכש בכיר, לדוגמא. 

מה תנאי הקבלה לתואר שני בניהול לוגיסטי?

תנאי הקבלה ללימודי ניהול לוגיסטיקה לתואר שני כוללים, בדרך כלל, דרישה לתואר ראשון רלוונטי (לוגיסטיקה, מנהל עסקים וכיו"ב) בממוצע של 80 לפחות (חלק מהמכללות ומוסדות הלימוד דורשים ממוצע ציוני תואר גבוה יותר) והשלמת קורסי מבוא ובסיס בתחום, למי שאינו בעל תואר ראשון רלוונטי.

חלק מהמכללות אף דורשות מהמועמדים להיות בעלי רקע מעשי בעבודות ניהוליות או עבודות בעולם הלוגיסטיקה, ולעיתים אף מקיימות המכללות ראיונות קבלה, הבודקים את מידת התאמת המועמד ללימודים ולעיסוק בתחום.
תואר שני בניהול לוגיסטי
קבלת פרטים ללא כל התחייבות

כמה זמן נמשך תואר שני בניהול לוגיסטי?

לימודי לוגיסטיקה לתואר שני נמשכים, בדרך כלל, שנתיים. לימודים במסלול הייחודי לתואר שני בלוגיסטיקה למנהלים נמשכים רק שנה אחת (שלושה סמסטרים – כולל לימודים בסמסטר קיץ).

כיוון שרבים מהפונים ללימודי תואר שני בלוגיסטיקה הם אנשים עובדים, משקיעות המכללות והאוניברסיטאות בתחום מאמצים ניכרים להתאים את זמני הלימודים בתואר ללוחות הזמנים של הסטודנטים, ועל כן הם מציעים מסלולי לימוד נוחים במיוחד, המתקיימים בשעות הערב ובימי שישי בבוקר, ומאפשרים לשלב, בנוחות יחסית, לימודים עם עבודה במשרה מלאה.

מה הם מסלולי הלימוד בתואר שני בניהול לוגיסטי?

לימודי תואר שני בניהול לוגיסטיקה מוצעים הן במסלול מחקרי (מסלול עם תיזה) והן במסלול ללא תיזה. לימודים במסלול עם תיזה מתאימים במיוחד למעוניינים בלימודי תואר שלישי בתחום, כמו גם עבור הנמשכים לעולם המחקר. 

כמו כן, חלק מלימודי תואר שני בלוגיסטיקה כוללים התמחויות ייחודיות – כלימודי תואר שני בלוגיסטיקה ומערכות ימיות, לדוגמא.

מה לומדים בתואר שני בניהול לוגיסטי?

לימודי תואר שני בלוגיסטיקה מקנים לבוגריהם את מיטב הידע והכלים בתחום – ובוגריהם נהנים מהכשרה איכותית במיוחד, הממצבת אותם כמנהלי לוגיסטיקה מהשורה הראשונה.

בין הנושאים הנלמדים, בדרך כלל, במהלך לימודי תואר שני בניהול לוגיסטיקה: תובלה ומערכי תמיכה, תקצוב ותמחור, ניהול שרשרת אספקה, שימוש נכון במערכות מידע, חקר ביצועים, סחר בינלאומי, ניתוח ביצועים וחיזוי תפקוד, שיטות אופטימיזציה, ניהול המשאב האנושי בארגונים, ניהול ותפעול רכש ומלאי, ניהול פרויקטים, כלכלה לוגיסטית, סוגיות במנהיגות, היבטים משפטיים בניהול ארגונים, סוגיות בניהול לוגיסטי ועוד שלל נושאי לימוד חשובים ומרתקים.

איזה תעודה מקבלים בוגרי תואר שני בניהול לוגיסטי?

בוגרי תואר שני בניהול לוגיסטי, אשר יעמדו בהצלחה בכל דרישות הלימודים (הגשת עבודות, סיום חובות שמיעה, מעבר מבחנים וכו') יהיו זכאים לתעודת תואר שני – מוסמך בלוגיסטיקה/ ניהול לוגיסטיקה MA, מטעם המכללה או האוניברסיטה בה השלימו את לימודיהם.

במה עוסקים בוגרי תואר שני בניהול לוגיסטי?

בוגרי תואר שני בלוגיסטיקה יוכלו להשתלב בתפקידים ניהוליים במחלקות הלוגיסטיות בכל תחומי התעשייה ובחברות עתירות ידע. כמו כן, יוכלו בוגרי תואר שני בניהול לוגיסטיקה לשמש כיועצים לוגיסטיים שכירים או עצמאיים.

אפשרות נוספת העומדת בפני בוגרי תואר שני לוגיסטיקה היא לבצע בדיקות וחיזוי ביצועים של חברות ומפעלים. כמו כן יוכלו בוגרי תואר שני בלוגיסטיקה ליישם את הידע והכלים ברשותם לטובת עיסוק מחקרי בתחום, ולעסוק במחקר ופיתוח של מערכות לוגיסטיות, במגמה להתאימן לצרכי החברות והמפעלים השונים. משרות הוראה והדרכה בתחום יהיו אף הן פתוחות בפני בוגרי לימודי תואר שני בניהול לוגיסטיקה. 
מודעה
מחפש תואר שני בניהול לוגיסטי?
מחפש תואר שני בניהול לוגיסטי?
סמן ליצירת קשר מיידי
מיקום בארץ: איזור המרכז - קריית אונו
סמן ליצירת קשר מיידי
מיקום בארץ: איזור המרכז - קריית אונו
סמן ליצירת קשר מיידי
מיקום בארץ: עמק חפר ( ליד נתניה)
מוסדות לימוד בישראל
לימודים
השאר פרטים ונציגי המוסדות שסימנת ייצרו איתך קשר בקרוב!
התחייבות: פרטיך אינם מועברים למוסדות שלא סימנת
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎
מודעה