ClickCease

המרכז האקדמי פרס

B.Sc. במדעי התזונה

המרכז האקדמי פרס
יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות המרכז האקדמי פרס?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על המרכז האקדמי פרס?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎

B.Sc. במדעי התזונה

תואר ראשון במדעי התזונה – B.Sc מעניק ידע אקדמי ומעשי נרחב בתחום התזונה מתוך מטרה להכשיר את הדור הבא של דיאטנים קליניים ותזונאים בקהילה ובמדע, אשר הביקוש להם בישראל הולך וגובר. תכנית הלימודים, נבנתה בצורה אינטגרטיבית, תוך שילוב ידע כללי נרחב בתחום מדעי התזונה, עם התמקדות ספציפית בתחומים קליניים.

במסגרת התואר קיים מסלול "תואר פלוס" שהוא מסלול ייחודי למרכז האקדמי פרס. המסלול מעניק ללומדים בו תעודה יישומית הניתנת בנוסף ובמקביל לתואר. תעודה זו מעניקה יתרון משמעותי בשוק העבודה ותוספת ייחודית למיומנויות הבוגרים.

במרכז האקדמי פרס הסטודנט יוכל למצוא את כל היתרונות החשובים כמו:
  • סיוע במציאת עבודה!
  • עזרה בחיפוש וקבלת מלגות!
  • תעודה מקצועית אשר מהווה יתרון ברור בשוק העבודה!
  • מרצים מהשטח אשר עוסקים בתחום באופן יומיומי ומעניקים יחס אישי!

הלימודים מתקיימים ברחובות.

יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות המרכז האקדמי פרס?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על המרכז האקדמי פרס?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎

תנאי קבלה

  • בגרות מלאה בממוצע 90 + ציון פסיכומטרי של 600.
  • לבעלי זכאות לבגרות אשר לא עומדים בשאר הפרמטרים יוכלו להתקבל על בסיס מכינה ייעודית לתזונה.

משך לימודים

3 שנים, 3 סמסטרים בשנה, 4 ימי לימוד.

התמחויות

  הנחיית קבוצות: מטרת קורס זה היא להקנות מיומנויות בהנחיית קבוצות פסיכו-חינוכיות ובשיטות הדרכה קבוצתית באמצעות עיבוד חומר תיאורטי והתנסות אישית בהנחיה. הקורס מבוסס על ידע תיאורטי ומעשי בנושא. הקורס בשיתוף עם מכללת גישות.

מחקר קליני CRA: מטרת הקורס היא להקנות כלים ועקרונות לניהול וביצוע מחקרים רפואיים בבני אדם בהתאם להנחיות הGCP הבינלאומיות ונוהל משרד הבריאות הישראלי. ההיכרות עם התהליכים והפרקטיקה יקנו יתרון משמעותי בהשתלבות בעולם המחקר הקליני. הקורס בשיתוף עם ביה"ח קפלן וללא עלות נוספת מצד הסטודנטים לתואר במדעי התזונה.

קורס הכנת מזון – במטבח התזונתי עם מיכל אנסקי: בואו לגלות מה קורה כשמדעי התזונה פוגשים את עולם הגסטרונומיה, וללמוד טכניקות בישול המתאימות למטבח המודרני הבריא. במסגרת קורס הכנת מזון אשר לומדים הסטודנטים בשנה השלישית, נלמד איך לשלב גסטרונומיה ובישול עם עולם התזונה הבריאה.
המפגשים יכללו ניסויים תזונתיים והכנה של מתכונים.

תעודה

למי שמסיים את מסלול הלימודים ועמד בכל חובות הלימוד שלו, יוענק תואר ראשון במדעי בתזונה - BSc, מטעם המרכז האקדמי פרס.