ClickCease

תדמור

קורס ניהול והקמת מסעדות ובתי קפה

תדמור

קורס ניהול והקמת מסעדות ובתי קפה

ברור שמסעדה טובה דורשת הרבה מעבר למזון איכותי, שירות יעיל ואווירה נכונה, אלא גם ניהול נכון ומקצועי. מכללת תדמור מציע קורס מקיף בתחום ניהול והקמת מסעדות ובתי קפה והצלחה בענף המסעדנות, בשיתוף עם בר מאסטר בית הספר המרכזי לברמנים.

מידע נוסף

לימודי ניהול והקמת בתי קפה ומסעדות במכללת תדמור הם לימודים מקצועיים ברמה גבוהה, המיועדים להכשיר את המשתתפים לעמוד ברמת המקצוענות הנדרשת בענף המסעדנות, ולהעניק ידע ניהולי לצד כלים יישומיים בכל הקשור להקמת עסקי מזון וניהולם. הלימודים מיועדים לכל מי שמעוניין להקים מסעדה או בית קפה, לצד כל מי שמעוניין להרחיב ידיעותיו בתחום. קורס ניהול והקמת מסעדות ובתי קפה במכללת תדמור מורכב משני חלקים עיקריים, פעילות עסקית וניהול שוטף, הכוללים מגוון רחב של נושאי לימוד, כגון יזמות עסקית, רישוי עסקים, מודלים כלכליים, בניית תכנית עסקית, היבטים משפטיים, מימון, שיווק ומכירות, ניהול פיננסי, קניינות, עיצוב מסעדות, תכנון מטבחים, ביקורת מזון ומשקאות, ניהול השירות, מזון ומטבח, היגיינה ותברואת מטבחים, ניהול משאבי אנוש, בר ומשקאות, ועוד. הלימודים כוללים גם סיורים מקצועיים מודרכים והגשת פרויקט גמר. בוגרי הקורס יזכו לשתי תעודות גמר, מטעם בית הספר תדמור וכן מטעם ברמאסטר בית הספר המרכזי לברמנים - השתלמות בר משקאות וקפה.