ClickCease

מלגות לתואר שני

נמצאו עבורך 1 מוסדות לימודים:

מלגות לסטודנטים לתואר שני במכללות

בד"כ סטודנטים לתואר שני, ולא חשוב באיזה תחום, נתפסים על ידי האוכלוסיה כאנשים מבוססים יותר אשר מרווחים יפה למרות הסטטוס "סטודנט". בפועל, לא מעט סטודנטים לתואר שני אינם יכולים לעבוד במשרה מלאה או שאינם בעלי הכשרה מתאימה (כל עוד הם לומדים) לעסוק בתחום המקצועי אליו הם מכוונים, ורבים מהם זקוקים למלגות על מנת להשלים את לימודיהם. אם גםאתם מתעניינים באפשרויות למלגות לתואר שני, הגעתם למקום הנכון - בואו לקרוא מידע רלוונטי רב בנושא.
יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות מלגות לתואר שני?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על מלגות לתואר שני?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.

מידע כללי על מלגות ללימודי תואר שני

סטודנטים לתואר שני הינם בממוצע סטודנטים מבוגרים יותר אשר גילם נע בממוצע בין 26-35, ומכאן, שרבים מהם בעלי משפחות וילדים. בשל היותם סטודנטים חלק מזמנם הם מבלים בספסל הלימודים ואינם יכולים להקדיש את עצמם לעבודה במשרה מלאה, וגם אם בתחום לימודיהם הם מקבלים מלגת קיום כזו או אחרת על המחקר שהם מבצעים, ברוב המקרים מלגה זו נמוכה מאד. התוצאה - גם סטודנטים לתואר שני מבלים שעות ארוכות ליד המחשב והטלפון בניסיון למצוא מלגת לימודים או מלגת קיום אשר תוכל להקל עליהם במעט את העומס הכלכלי.

מלגות לתואר שני
קבלת פרטים ללא כל התחייבות

מקורות לקבלת מלגה לתואר שני

מרבית המקורות אשר מעניקים מדי שנה מספר מלגות לימודים לסטודנטים לתואר שני הינן מלגות מחקר המוענקות לסטודנטים מעוניינים להעמיק במחקר אשר רלוונטי למעניק המלגה. לא כל המלגות מלאות ורובן יכסו רק חלק מסויים מהוצאות שכר הלימוד או המחייה של הסטודנט. בנוסף, אחד התנאים של קבלת המלגה הוא הישגים מצויינים ופוטנציאל גבוה להצלחה בתחום המחקר.

גופים שנוהגים להעניק מלגות לתואר שני

1. מלגות לתואר שני על פי סטטוס סוציו-אקונומי - כמו תמיד, גם עבור סטודנטים לתואר שני ישנן מלגות אשר מבוססות על מצב סוציו-אקונימי. את המלגות הללו מעניקים גופים פרטיים וכן מוסדות הלימוד עצמם אשר מפרסמים את המלגות בכל תחילת שנה במזכירויות החוגים. 2. מלגות עירוניות - לכל עיריה או מועצה מקומית יש בדרך כלל מחלקת חינוך המעניקה מלגות לתושבים. מלגות אלו מותנות לא פעם בהתנדבות לפעילות חברתית באיזור ותנאים סוציאלים נמוכים. 3. מלגות לעולים חדשים - עולים חדשים, אשר עלו בעשור האחרון לישראל זכאים לסיוע כלכלי בלימודים לתארים ראשונים ולתארים שניים. מטרת המלגות היא לעודד את השתלבות העולים בחברה ובשוק העבודה הישראלי. כנסו ל- מלגות לסטודנטים עולים. 4. מלגות הצטיינות - מלגות רבות לתואר שני הינן מלגות הצטיינות שמטרתן לתמוך ולעודד סטודנטים מוכשרים ומבריקים לעסוק במחקר ולעיתים אף להשתלב במשרות עתידיות באקדמיה. 5. מלגות המר לתלמידי תואר שני באוניברסיטאות בוגרי מוסדות להשכלה גבוהה שאינם אוניברסיטה. מלגות המר, לזכרו של שר החינוך התרבות והספורט לשעבר מר זבולון המר ז"ל, מעניקות מלגות לסטודנטים שסיימו בהצטיינות את לימודיהם באחד מהמוסדות להשכלה גבוהה שאינם אוניברסיטאות והמשיכו ללימודי תואר שני (במסלול מחקרי) באחת משבע האוניברסיטאות בארץ. הרעיון העומד בבסיס תוכנית המלגות הינו עידוד הישגים גבוהים של תלמידי המכללות אשר יעמדו באותם קריטריונים של בוגרי האוניברסיטאות וכן שמירה על מעבר פתוח בין המכללות לאוניברסיטאות. על המלגה יש לברר באוניברסיטאות.
מלגות לתואר שני
קבלת פרטים ללא כל התחייבות
מודעה
מחפש מלגות לתואר שני?
מחפש מלגות לתואר שני?
סמן ליצירת קשר מיידי
מיקום בארץ: איזור המרכז - רמת גן
מוסדות לימוד בישראל
לימודים
השאר פרטים ונציגי המוסדות שסימנת ייצרו איתך קשר בקרוב!
התחייבות: פרטיך אינם מועברים למוסדות שלא סימנת
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎
מודעה