ClickCease

מכללת אשכולות

קורס קונדיטוריה מקצועית

מכללת אשכולות

קורס קונדיטוריה מקצועית

מכללת אשכולות מציעה לכם קורס קונדיטוריה מקצועית: מסלול לימודים מקיף ומעמיק, השם דגש על שימוש במוצרים בריאים, ומקנה לבוגריו את מיטב הידע, המיומנויות והכלים הדרושים לקונדיטור איכותי ומקצועי - כזה היכול לעבוד בתחום הן באופן עצמאי והן כשכיר בעולם המלונאות והמסעדנות.

הנרשמים לקורס יקבלו ערכת קונדיטור מקצועי מלאה (בשווי 1000 ש"ח) - מתנה!

הלימודים מתקיימים בקרית שמונה.

מידע כללי

קורס קונדיטוריה מקצועית במכללת אשכולות נועד להכשיר את בוגריו כקונדיטורים מקצועיים ואיכותיים - היודעים כיצד להכין מיני מטעמים מתוקים ויכולים להשתלב בשלל העבודות בתחום - כשכירים או כעצמאיים. הליממודים, השמים דגש מיוחד על שימוש במוצרים בריאים, משלבים בין הכשרה עיונית ותיאורטית לבין שלל תרגולים והתנסויות מעשיות - כך שהכשרת הבוגרים הינה מן המעלה הראשונה. 

קהל יעד ותנאי קבלה

הלימודים מיועדים לכל מי שמעוניין ללמוד את רזי הקונדיטאות ולקבל הכשרה מקצועית איכותית לעבודה בתחום. על מנת להתקבל ללימודים נדרשים המועמדים לעבור ראיון קבלה. 

משך לימודים

הקורס כולל 140 שעות לימוד, הנפרשות על פני 20 מפגשים. 

נושאי לימודים

בין נושאי הלימוד בקורס: מבוא להכרת עולם הקונדיטוריה: חומרי גלם ושיטות אפיה, עקרונות התזונה הבריאה: קינוחים ללא סוכר ללא גלוטן וטבעוניים, בצקי יסוד: שמרים רגיל וכרוך , עלים, רבוך, עיסת תופין, מתוח (שטרודל וינאי), שוקולד: סופלה, פרלינים, גנאשים במגוון טעמים, לחמים, לחמניות , בייגל , פוקצ’ות, קישים/פאי מתוקים ומלוחים, עוגות רושם, עוגיות קלאסיות כמו פלורנטינה, מקרונים ובנגיעות עכשווית כמו אוריוריו, קאפקייק, “טים טם”, מנות דקורציה: בניית מנות קינוח חדשניות ומנות ויטרינה, קרמים, רטבים ומרנג, קינוחים מולקולריים וקלסיקה צרפתית.

תעודה

בוגרי הלימודים, אשר יעמדו בהצלחה בכל דרישות הקורס, יקבלו תעודת הסמכה של קונדיטור, מטעם מכללת אשכולות. 
תחומי לימוד נוספים במכללת אשכולות
קורסי מזכירות