מכללת מישלב

קורס היגיינה ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים - בהכרת משרד הבריאות

מכללת מישלב
יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות מכללת מישלב?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על מכללת מישלב?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎

קורס היגיינה ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים - בהכרת משרד הבריאות

מכללת מישלב מציעה קורס ייחודי אשר נועד להקנות הכשרה מקצועית בנושאי תברואה והיגיינה במזון על פי דרישות משרד הבריאות, לעובדים העוסקים בתחום. הקורס יקנה לבוגריו ידע עיוני ומעשי במיקרוביולוגיה של המזון והשלכותיה על בריאות ובטיחות הסועד והמזון, ואף יקנה להם את המיומנויות הנדרשות לגילוי מהיר ומהימן של מזון מקולקל או מזויף, ולדרכי הפעולה והמניעה הנדרשות במצבים אלו. הקורס זכה להכרת משרד הבריאות, ובסיומו אף ניתנת תעודה מטעם המשרד.

הלימודים מתקיימים בתל אביב ובחיפה.

יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות מכללת מישלב?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על מכללת מישלב?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎

מידע נוסף

קורס היגיינת ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים – מכללת מישלב – מידע כללי קורס ייחודי זה של מכללת מישלב מכשיר את בוגריו להתמודדות אופטימלית עם הסכנות והבעיות ההיגייניות והבטיחותיות העלולות להתעורר בניהולו של מטבח מוסדי. הקורס  מוכר ע"י משרד הבריאות ומקנה לבוגריו את מיטב הידע והמיומנויות להתמודדות אופטימאלית עם נושאי התברואה וההיגיינה המלווים את עבודת המטבח המוסדי.

קורס היגיינת ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים של מכללת מישלב - קהל היעד הקורס מיועד למנהלי מערכות הזנה, מנהלי וסגני מטבח מוסדיים, קניינים רסיברים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קייטירינג, מלונות, מסעדות ועוד.

קורס היגיינת ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים של מכללת מישלב - תכנית הלימודים הלימודים כוללים כארבעה מפגשים בני שש שעות לימוד כל אחד, במתכונת של פגישה אחת בשבוע. בין הנושאים והתכנים הנלמדים בקורס: יסודות במיקרוביולוגיה של המזון, גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון, מחלות והרעלות מזון, רכישות מזון, סימון מזון וחיי מדף, זיופים- גילוי ומניעה, הובלה, אחסון ואחזקת מזון בתנאים בטוחים, שיטות שימור מזון גולמי ומבושל, תקנות ותנאים רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים, מערכות בקרת מזון ממשלתית ועצמאית, היגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון, עקרונות לתכנון ותפעול מטבחים מוסדיים ותהליכי עבודה נכונים.

קורס היגיינת ובטיחות מזון במטבחים מוסדיים של מכללת מישלב - זכאות לתעודה בוגרי הקורס יהיו זכאים לתעודת "נאמן תברואה ובטיחות במזון" מטעם משרד הבריאות.  
תחומי לימוד נוספים במישלב